Dimensiuni usi exterior Pirnar

Dimensiuni peste standard

Dimensiunea contează. În vile moderne, case cu tavane înalte și opere de artă ale arhitecturii moderne, pur și simplu nu puteți alege uși frontale de dimensiuni standard. Vă putem crea ușile de exterior Pirnar în versiunea Grande, care creează o impresie de grandoare cu înălțimea și lățimea sa excepționale. Le realizăm practic fără restricții de dimensiune, ca uși cu balamale sau uși pivotante. Ele dau impresia unei eleganțe luxoase. Versiunea cu două foi a ușii Grande împreună cu iluminarea laterală dublează impresia de grandoare.

Mânere și bare de tragere elegante

Mânerele de ușă sunt cea mai personală parte a intrării. Toate mânerele Pirnar sunt unicat, deoarece sunt rezultatul propriului nostru design și proces de fabricație. Puteți alege dintre formele clasice rotunde sau rectangulare, mânere complet iluminate cu LED-uri în diverse modele, decorate cu cristale sau personalizate cu numele dvs. Este disponibilă și o serie de mânere Nero Edition în negru. Pentru un aspect modern în casa dvs., vă recomandăm inovația globală, mânerele OneTouch, care se imersează discret în și din foaia ușii și iluminează împrejurimile.

Accesorii atemporale din sticlă premium

Pirnar creează uși moderne sofisticate sau clasice nemuritoare, cu decoruri din sticlă. Poți alege dintr-o gamă de modele frumoase în dungi monocrome sau multicolore pe sticlă transparentă sau satinată. Utilizarea vitraliilor bogate va adăuga o notă de clasicitate ușii, în timp ce geamul elegant va crea o casă modernă. Cu luminatoare vei aduce mai multă lumină naturală în casa ta.

O selecție bogată de culori și modele din lemn

Pirnar oferă o gamă bogată de culori mate, metalice, structură fină și furnir din lemn pentru ușile sale de exterior. Finisajele cu lazură și ulei sunt disponibile pentru intrările exterioare din lemn din stejar, molid și larice. De asemenea, puteți alege mânere de uși în diferite culori și să rotunjiți aspectul într-un întreg unic. Culoarea vă va exprima întotdeauna povestea, personalitatea și temperamentul. Alege-o cu grijă și subliniază intrarea în casa ta cu accesorii sofisticate.

Sisteme de închidere sofisticate

Ușile de intrare Pirnar au cele mai confortabile și mai sigure sisteme de închidere. Încuietoarea sau cititorul de amprentă sunt accesoriile cel mai des alese, iar intrarea poate fi conectată și la sisteme de deblocare la distanță și la un interfon. Încuietorile avansate aduc deblocarea fără griji, motorizată, fără cheie, blocare automată, setări arbitrare, securitate maximă și durată de viață mai lungă. Pentru protecție și confort suplimentar împotriva efracției, am creat, de asemenea, uși cu adevărat inteligente care pot fi deblocate doar prin recunoaștere facială.

Alte accesorii unice

Intrările iluminate Pirnar, îmbogățite cu instrumente de ciocănire, vizoare, numere poștale frumos concepute și alte mici accesorii, arată ca o magie nocturnă. Percuția și vizoarele sunt deosebit de populare pe ușile de exterior clasice din lemn sau aluminiu.