Uși exterior din aluminiu – Pirnar2023-05-24T12:56:48+02:00

Intrarea modernă din vise

Uși de intrare din aluminiu

Ușile de exterior din aluminiu sunt moderne, extrem de ușoare și extrem de stabile. Modelele premium realizate manual de la Pirnar sunt adevărate capodopere. De îndată ce simți suprafața și materialul, se dezvăluie perfecțiunea ușilor de intrare Pirnar. Au, de asemenea, izolație de primă clasă și pot fi configurate individual, cu numeroase accesorii. În acest fel obții ușa perfectă conform ideilor tale.

Pirnar - uși exterior

De ce uși de intrare din aluminiu de la Pirnar?

Nicio altă ușă de intrare din aluminiu de pe piață nu impresionează cu inovații echivalente. O ușă de la Pirnar impresionează prin potrivirea perfectă și prin măiestria unică. Îmbunătățită cu iluminare, scanare digitale sau secțiuni elegante de sticlă, vă puteți personaliza ușile din aluminiu pentru zona de intrare perfectă.

Avantajele generale ale ușilor de intrare din aluminiu

Aluminiul are o stabilitate naturală și, prin urmare, este extrem de rezistent. Datorită tehnologiei moderne și proprietăților speciale ale materialului, o ușă din aluminiu atinge o calitate foarte înaltă. Construcția stabilă asigură, de asemenea, o siguranță excelentă. Determinați singur echipamentele suplimentare de securitate și, dacă doriți, creșteți protecția împotriva efracției pentru o locuință sigură în care să vă simțiți mereu bine protejat, ca acasă.

Avantajele ușilor de exterior din aluminiu Pirnar

Datorită materialului de înaltă calitate, cu grosime mare a ușii și geam termoizolant opțional, o ușă de exterior din aluminiu asigură o izolare termică excelentă și, astfel, costurile de încălzire reduse.

 • proprietăți izolante excelente
 • modele unice
 • securitate excelentă
 • configurabile individual

Alegeți între diferite tipuri de sticlă pentru secțiunea dvs. luminoasă, uși frontale din aluminiu cu panouri laterale sau supralumină: sticlă transparentă, sticlă securizată și sticlă ornamentală. Am stabilit pentru dumneavoastră avantajele fiecărui tip de sticlă în detaliu.

> Uși de exterior din aluminiu cu sticlă

Alegeți mânere personalizate pentru ușile din aluminiu

În comparație cu alte elemente ale unei uși din aluminiu, mânerul ușii primește de obicei puțină atenție. Dar tocmai acesta este atins în fiecare zi. Prin urmare, nu numai că ar trebui să fie proiectat atractiv, ci și să se simtă bine. Toate mânerele noastre sunt lucrate manual și fiecare piesă este unică. Alegeți între elemente mate și lustruite, precum și detalii fine.

La Pirnar, în funcție de model, există o varietate de opțiuni pentru mânerul ușii dvs. – de la mânere rotunde și pătrate până la mânere subțiri, mânere complet iluminate sau mânere încorporate în foaia ușii până la sistemul unic, invizibil – OneTouch – care activează mânerul ușii cu amprenta.

Gamă largă de modele de uși

Cu o gamă largă de modele, nuanțe, sticle și accesorii din care să alegeți, aveți la dispoziție o varietate de modele unice din care să vă inspirați.

În detaliu, acest lucru este exprimat în următoarele puncte:

 • protecție ridicată la efracție
 • izolare termică ridicată
 • izolare fonică integrată
 • stabilitate ridicată, rezistență la intemperii și durabilitate
 • ușor de întreținut
 • multe opțiuni de culoare
 • stabilitatea valorii

Uși din aluminiu de înaltă calitate în diverse linii premium

Toate seriile de uși de exterior Pirnar sunt fabricate la cea mai înaltă calitate și impresionează prin eleganța lor atemporală. Prin urmare, capodoperele de design au primit deja premii de la o gamă largă de experți. Ușile din aluminiu sunt disponibile în trei serii de înaltă calitate: Optimum, Premium și Ultimum. Toate trei îndeplinesc cerințele înalte ale clienților noștri. Linia de bază conține deja cel mai înalt nivel de siguranță, rezistență, manopera impecabilă și design sofisticat.

Dacă doriți, puteți face upgrade la versiunea ușii din aluminiu cu sticlă fină, care este fabricată profesional și cu cel mai înalt nivel de măiestrie și precizie.

Cele mai vândute uși de intrare din aluminiu

Eleganță contemporană de la Pirnar

Izolarea termică, securitatea și funcționalitatea ușilor și ferestrelor sunt garantate doar lățimea și înălțimea sunt exacte. Există așadar diverse ajutoare de măsurare pentru determinarea dimensiunilor ușilor și ferestrelor, care arată, printre altele, ce trebuie luat în considerare atunci când se măsoară în zidărie sau în timpul renovărilor. Pentru a fi sigur că se măsoară lățimea și înălțimea corectă a ușii din față , este recomandat să apelați la un montator profesionist.

Inovații tehnice excelente care îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși

Colecția ONETOUCH reprezintă o nouă generație de uși inteligente de intrare. Finisajul elegant și sofisticat cu mânerul retractabil automat și cititorul de amprente ascuns emană spiritul unic al casei tale moderne.

Modele 3D uimitoare pe care toți le vor remarca

Uși de intrare din aluminiu Ultimum Multilevel

Colecția MULTILEVEL oferă amestecul perfect de eleganță eternă și design creativ. Aceste uși moderne uimitoare sunt concepute pentru cei mai curajoși proprietari. Diferitele combinații de culori și materiale, sticla curbată, finisajele, iluminatul și mânerele maiestuoase întruchipează perfect ambiția, prestigiul și creativitatea care te reprezintă pe tine și casa ta.

Uși din aluminiu cu geam elegant

Cu propriul atelier de sticlă, Pirnar pot realiza modele de sticlă cu măiestrie, precum și multe tipuri diferite de motive. Foliile adezive sunt complet eliminate, deoarece pentru a descrie motivul se folosește un proces special de sablare.

Sticlă transparentă pentru lumină naturală în interior

Sticla transparentă este ideală ca variantă standard. Este relativ ieftină și este potrivită oriunde doriți cât mai multă lumină naturală. Datorită transmisiei mari de lumină a geamului, protecția vizuală din exterior este însă mai mică.

Sticlă ornamentală decorativă

Daca vrei sa iti protejezi in acelasi timp camerele de privirile indiscrete in interior si in acelasi timp vrei sa iti decorezi zona de intrare, sticla ornamentala pentru panoul lateral si co. este ideala.

Sticlă securizată pentru protecție sporită la efracție

Sticla securizată, așa-numita sticlă de siguranță laminată (VSG), mărește semnificativ protecția împotriva efracției.

Configurați-vă ușa mult visată

Apelați la consultanții noștri și personalizați-vă ușa de la intrare pentru o primă impresie perfectă și cel mai mare confort posibil.
Alegeți între diferite culori, sisteme de securitate, geamuri și aplicații, foarte convenabil în configuratorul nostru.

Selectați una dintre cele mai populare uși de intrare din aluminiu Pirnar

Alegeți un model de ușă din aluminiu care vă va încânta întotdeauna cu un val de entuziasm. Ușile noastre de intrare realizate manual sunt solicitate în întreaga lume datorită designului de primă clasă și tehnologiei inteligente. Sunteți gata să vă alegeți câștigătorul?

Sfaturi pentru alegerea ușilor de intrare perfecte din aluminiu

Dacă aveți nevoie de o ușă din aluminiu care să îndeplinească anumite cerințe, puteți alege dintre diferite modele de uși de intrare disponibile pe site-ul nostru, care au numeroase opțiuni de personalizare. Există, de asemenea, opțiuni suplimentare, cum ar fi protecția termică și antiefracție sau detalii rafinate, cum ar fi mânere sau vitraje speciale, care pot afecta prețul. Prețurile variază în funcție de modelul ales. Dacă sunteți interesat de o ofertă, vă rugăm să ne sunați sau să ne contactați prin intermediul site-ului nostru, iar un consultant vă va îndruma pentru a configura ușa dorită.
În caz de nevoie, puteți crește nivelul de securitate al ușii de intrare prin adăugarea altor echipamente de siguranță. Ușile de intrare de calitate superioară sunt dotate cu sisteme avansate care oferă o izolare fonică și termică de înaltă performanță, cu izolație interioară și sticle speciale. Datorită utilizării materialelor de calitate și prelucrării meșteșugite, ușile de intrare din aluminiu sunt extrem de rezistente și durabile, fiind, de asemenea, ușor de întreținut. În comparație cu ușile de intrare din lemn, acestea nu necesită o întreținere regulată, iar la momentul vânzării proprietății, ușile de intrare din aluminiu păstrează valoarea lor.
Vă sugerăm să luați în considerare diverse opțiuni pentru a spori securitatea ușii dvs. de intrare din aluminiu. Aceasta este o alegere excelentă deoarece aluminiul este un material durabil și stabil care oferă o protecție excepțională împotriva factorilor meteorologici nefavorabili și a efracțiilor. În plus, puteți adăuga măsuri suplimentare pentru a crește nivelul de siguranță al ușii dvs. de exterior:

 • sisteme de închidere
 • încuietori
 • dispozitive de siguranță pentru balamalele ușii

Noi ne preocupăm în mod deosebit de siguranță și oferim sisteme de închidere de înaltă calitate, cum ar fi cheile clasice cu diferite niveluri de securitate și sisteme de deschidere electrice cu tastatură cu cod sau scaner de amprentă. În plus, scanerele noastre de amprentă sunt protejate împotriva deteriorărilor și zgârieturilor, iar cititorul nostru Pirnar-Securo oferă reacții rapide, programare simplă, înlocuire convenabilă și logo-ul producătorului gravat.

Theatrica este prima intrare cu senzori din lume, absolut modernă și sigură. Această ușă masivă este potrivită atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru case pasive sau cu consum de energie redusa. Ușa se deschide complet fără contact și complet automat pentru dumneavoastră, ca proprietar. Trebuie doar să aruncați o privire spre ușă și sistemul de recunoaștere facială deschide și închide ușa automat. Deoarece ușa nu are mâner, pare că este un perete. Realizată din aluminiu, siguranța âmpotriva efracțiilor este îmbunătățită.

Foile ușii sunt închise cu un profil cu mai multe laturi.

Pentru mai multă siguranță, puteți configura fiecare model cu blocare suplimentară. De exemplu, zăvorul cu două cârlige asigură o presiune dinamică a foii pe rama ușii – un singur cârlig oferă aceeași securitate ca patru tije de securitate. În funcție de serie, aveți la dispoziție până la șase puncte de blocare suplimentare pentru securitate. O altă modalitate de a vă proteja ușa de intrare sunt balamalele ascunse. Cu balamalele noastre CarbonCore veți primi un produs tehnologic de top. Aspect modern, robustețe și o excelentă protecție împotriva efracției – condiții perfecte pentru uși de siguranță din aluminiu.

Pentru a te bucura de un mediu confortabil și plăcut în locuința ta, este crucial să ai un climat interior agreabil. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea unei izolații bune, care să se bazeze pe o interacțiune optimă între ferestre, uși și fațada clădirii. Dacă alegi să cumperi o ușă de la Pirnar, te poți baza pe o performanță maximă în ceea ce privește izolarea termică. În comparație cu PVC-ul, aluminiul are un coeficient de transfer termic mai scăzut și conduce căldura, ceea ce poate duce la pierderi de căldură. Cu toate acestea, ușile moderne din aluminiu sunt fabricate cu umpluturi izolante pentru a crește eficiența energetică și pentru a oferi un coeficient U optim. În consecință, izolarea termică puternică se datorează în principal umpluturilor izolatoare diferite ale ușilor.

Pirnar este un producător de uși din aluminiu care este cunoscut pentru calitatea ridicată a produselor sale, stabilitatea oferită și designul inovativ al acestora, care contribuie la crearea unei armonii perfecte în locuința dvs.

Aveți opțiunea de a alege între două tipuri de izolație pentru ușă: unul standard și unul care acoperă panourile. Cel din urmă este recomandat pentru a obține o suprafață de ușă uniformă și o izolație termică eficientă.

Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea culorii pentru ușa de la intrare, puteți vizita showroom-ul nostru Pirnar. Culoarea reprezintă un aspect important pentru ușa de la intrare, deoarece poate determina aspectul zonei de intrare și impresia generală a clădirii. De aceea, Pirnar vă oferă o gamă largă de culori RAL și decorațiuni pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită.

În arhitectura modernă, culorile neutre, precum alb, antracitul și griul, sunt preferate în general pentru ușile de la intrare. Ușile de la intrare din aluminiu în culoarea antracit sunt de asemenea populare. Cu toate acestea, în funcție de preferințele personale și de aspectul casei sau clădirii, puteți alege culori puternice, cum ar fi verdele, albastrul sau roșul. Decorațiunile din lemn oferă un aspect elegant, în special pentru casele tradiționale în stil rural. În plus, ușile de la intrare din aluminiu cu aspect de lemn sunt ideale pentru aceste case și oferă o protecție suplimentară datorită lăcurii electrostatice.

Deși contrastele puternice pot fi frumoase, uneori poate fi mai armonios să alegeți o nuanță de antracit mai deschisă pentru ușile de la intrare din aluminiu alb. Așadar, puteți face alegerea potrivită în funcție de preferințele dvs. și de aspectul casei sau clădirii.

O ușă din aluminiu, fabricată cu planuri suprapuse, creează o impresie vizuală foarte neobișnuită. Indiferent dacă alegeți un model de ușă de intrare din aluminiu cu un singur luminator lateral, cu supralumină sau cu două părți laterale, veți obține întotdeauna un produs cu o stabilitate ridicată, ușor de întreținut și cu o bună protecție împotriva efracției. Datorită opțiunilor și personalizărilor suplimentare, puteți determina designul, funcționalitatea și siguranța ușii până la cel mai mic detaliu. Alegeți din diferite culori din paleta RAL, sticlă de calitate superioară, extensii de securitate speciale, mânere de ușă personalizate și multe alte caracteristici speciale. Cu ajutorul consultanților noștri personalizați ușa dvs. complet după propriile idei.

Recenzii

Go to Top