Canatul de fereastră invizibil

Sistemul MB-86US este utilizat pentru a realiza diferitele tipuri de ferestre, uși de balcon, vitrine si construcții spațiale, ce se caracterizează cu o izolare termică şi acustică foarte bună precum şi o etanșeitate sporită împotriva apei şi a aerului.

 
  • Adâncime constructivă toc: 70 mm

  • Adâncime constructivă cercevea: 79 mm

  • Grosimea maximă a pachetelor de sticlă: 57 mm

  • Izolare termică profil Uf: 0,72 W/m²K

  • Testare etanșeitate maximă: 4 (600 Pa)

  • Impermeabilitate: clasa E (1500 Pa)

  • Rezistența încărcării din vânt: C5 (2000 Pa)

Informații pentru utilizatorii finali

Trăsătura caracteristică a structurii este aspectul acesteia: profilul aripii este ascuns după profilul tocului iar suprafața geamurilor montate în câmpurile cu deschidere şi fixe se regăsesc pe un singur plan. Datorita acestuia camerele cu deschidere şi fixe din partea exterioară arată identic.

Adâncimea profilelor ferestrei este de: 77 mm ( tocul), 80,8 mm (aripa). Lăţimea ramei ferestrei dinspre partea exterioară a construcţiei este mică, datorită acestuia suprafaţa sticlei şi cantitatea de lumină ce pătrunde prin aceasta este mărită la maxim, iar structura dă impresia a fi subţire şi uşoară. Grosimile de sticlă ce pot fi utilizate sunt: in tocul ferestrei – de la 7 la 52 mm, iar in aripa ferestrei – de la 15 la 60 mm. Această gamă largă de sticlă permite instalarea tuturor tipurilor comune de sticlă întâlnite pe piață două sau trei camere, sticlă acustică sau anti efracţie.

Din punct de vedere al proprietăţilor tehnice sistemul MB-86US îndeplineşte toate cerinţele cu privire la economia energiei şi a protecţiei mediului. Structura asemănătoare cu sistemul de bază MB-86 deţine trei variante din punct de vedere a izolării termice: MB-86US ST, MB-86US SI şi MB-86US AERO cu utilizarea de inserţii moderne de izolare din aero-gel. Sistemul acesta acordă multe posibilităţi cu privire la realizarea structurilor: gabarit maxim al aripilor ferestrelor depăşesc valorile cunoscute ca standard pentru acest tip de construcţie. Hs max=2,5 m, Ls max=1,6 m. Greutatea maximă a aripii este de 150 kg.

Izolarea termică Uf > 0,72 W/(m2K)
Permeabilitatea la aer class 4
Impermeabil class E1350
Rezistența la vânt class C5 / B5