Curățare rapidă, strălucire nelimitată

Noua sticlă SGG TIMELESS, special concepută pentru cabinele de duș, transformă momentele petrecute în baie în clipe dedicate exclusiv relaxării. Pentru că se poate curăța extrem de rapid, fără niciun efort.

Fără pete
Curățare ușoară
Protecție la umezeală
Rezistență la coroziune
Depuneri reduse
Rezistență la zgârieturi
Transmisie luminoasă

Informații pentru utilizatorii finali

SGG TIMELESS este realizată cu ajutorul unei depuneri magnetronice performante, aproape invizibile, sticla suport – SGG PLANICLEAR – având un grad foarte ridicat de claritate.

SGG TIMELESS este protejată de un efect anti-coroziune, pentru o transparență de durată. Pentru că murdăria și calcarul nu pot adera pe suprafața sa, sticla își păstrează în timp aspectul transparent, curat, cu un efort minim.

O transparenţă fără egal

Stratul TIMELESS este foarte transparent şi nu afectează percepţia culorilor, indiferent de grosimea sticlei.

O estetică menţinută în timp

Duş după duş, SGG TIMELESS îşi păstrează strălucirea şi transparenţa datorită a trei proprietăţi esenţiale:

  • Protecţie împotriva urmelor albe cauzate de coroziune;
  • Îndepărtează aspectul opac cauzat de depunerile de calcar; calcarul şi apa alunecă mai uşor pe suprafaţa sticlei ceea ce reduce apariţia depunerilor;
  • Este mai uşor de curăţat.

Sticla SGG TIMELESS este concepută pentru cabinele sau panourile de cadă, panouri sau paravane de duş.

SGG TIMELESS este o sticlă tratată pe o singură faţă, și eu un produs care necesită călire: călirea este obligatorie pentru ca produsul să fie unul funcţional.

Depunerea pe sticlă este aproape invizibilă. De aceea, se va proceda la reperarea feţei sticlei care a fost învelită cu staniu (prin intermediul unui detector* sau al unei lămpi UV).

Tratamentul se efectuează întotdeauna pe faţa opusă celei cu staniu (pe faţa atmosferică). Pentru identificarea feţelor sticlei, se recomandă lipirea unui autocolant semi-adeziv pe faţa cu staniu (faţa netratată).

Produsul poate fi procesat foarte uşor. SGG TIMELESS poate fi tăiată, securizată, călită, decupată, fasonată sau călită. Poate fi curbată în raze de curbură mai mari de 1 m (se recomandă efectuarea de teste în cazul razelor de curbură mai mici).

SGG TIMELESS poate fi serigrafiată pe oricare dintre cele două feţe. Produsul poate fi stratificat, însă doar după o călire prealabilă şi dacă depunerea a fost poziţionată pe partea exterioară a montajului.

În toate etapele de transformare, se vor folosi doar instrumente şi materiale curate pentru a se evita deteriorarea sticlei. După fiecare etapă de transformare, uscaţi cu grijă sticla pentru a nu lăsa pe suprafaţa acesteia urme reziduale care, în urma călirii, pot fi imposibil de îndepărtat.

Pentru mai multe informaţii, va rugăm să consultaţi Ghidul de procesare TIMELESS.

SGG TIMELESS se curaţă cu o cârpă moale şi apă, sau cu o racletă de curăţare. Este permisă şi utilizarea produselor de întreţinere. Nu folosiţi pentru cabinele de duş produse care conţin substanţe abrazive şi nici instrumente abrazive. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi Instrucţiuni de utilizare a sticlei TIMELESS.

SGG Timeless