Alegerea perfectă pentru triplu vitraj

SGG PLANITHERM XN este o sticlă perfect transparentă, ideală pentru ferestrele cu geam termopan în vitraj triplu, care vă aduce mai multă lumină naturală în locuințe și vă ajută să reduceți pierderile de căldură pe timp de iarnă, oferindu-vă un confort termic sporit.

Pe scurt: mai luminos, mai transparent, mai eficient!

Confort luminos
Estetică
Confort iarna

Informații pentru utilizatorii finali

Pentru orice tip de clădire, eficiența energetică este un indicator extrem de important. Noul SGG PLANITHERM XN este soluția perfectă deoarece combină cel mai înalt nivel de eficiență energetică cu transparența totală și cu o transmisie luminoasă mai bună. Odată cu reducerea consumului de energie pentru încălzirea pe timp de iarnă și răcirea pe timp de vară, deci implicit cu reducerea emisiilor de CO2 , SGG PLANITHERM XN eficientizează maxim lumina solară și creează un confort interior net superior.

Luminozitate maximă și transparență totală

SGG PLANITHERM XN redefinește standardul pentru iluminatul din timpul zilei, printr-un aport maxim de lumină naturală. SGG PLANITHERM XN atinge cel mai înalt nivel de transmisie luminoasă intr-un triplu vitraj, cu valori de până la 74% sau până la 82% în cazul unui dublu vitraj.

Estetică

SGG PLANITHERM XN are cu adevărat un aspect neutru, acesta îmbunătățind transmisia luminoasă, iar reflexia este mult mai mare.

Confort iarnă

Valoarea foarte mică a indicatorului Ug de până la 0.5 W/m K, în triplu vitraj, înseamnă o reducere maximă a pierderilor de căldură. Prin urmare, în timpul iernii, în încăpere, chiar și aproape de fereastră, temperatura este întotdeauna confortabilă. SGG PLANITHERM XN este cel mai bun produs recomandat în construirea caselor pasive.

Noua sticlă SGG PLANITHERM XN a fost creată pentru vitraje triple sau duble în segmentul rezidențial.

Cea mai bună sticlă de emisivitate joasă disponibilă pe piață, îmbunătățește efeciența energetică și performanțele ferestrelor în dublu și triplu vitraj.

SGG PLANITHERM XN este ideală pentru toate tipurile de ferestre care necesită transparență totală, aspect neutru și o eficiență energetică mare. Spre exemplu:

Rezidențial
• Ferestre atât pentru construcții renovate, cât și pentru clădiri noi
• Suprafață mare de vitraj

Comercial
• Unde dorim transparență și transmisie luminoasă ridicate fără a folosi vitraj triplu (datorită problemelor legate de greutate pentru structura fațadei)

SGG PLANITHERM XN este sticla perfectă pentru vitraje duble sau triple. În prelucrare SGG PLANITHERM XN se comportă ca toate celelalte produse din gama SGG PLANITHERM.

Mai mult, datorită unui nivel foarte scăzut de absorbţie, SGG PLANITHERM XN poate fi pusă în panoul de mijloc al unui triplu vitraj fără niciun risc de rupere termică.

Valori spectrofotometrice conform normelor SR EN 410 și SR EN 673
Sticlă exterioară PLANITHERM XN
Configuraţie vitraj (mm) 4 (16) 4 (90% Argon)
Sticlă interioară PLANICLEAR
Transmisie luminoasă (TL %) 82
Reflexie externă (RL ext%) 12
Factor solar (g) 0.65
Coeficient de transfer termic, Ug W/(m².K) 1.1

SGG Planitherm XN