Celebra sticlă Planitherm 4 anotimpuri

Cu SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort vară–iarnă menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar ușoara reflexivitate asigură un nivel confortabil de intimitate.

Confort vara
Confort iarna
Economie de energie
Mediu înconjurător

Informații pentru utilizatorii finali

Depunerile SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION se obţin prin sputerizare catodică în instalaţii speciale (magnetron), în condiţii de vid înaintat şi atmosferă controlată.

Aceste depuneri sunt caracterizate printr-o emisivitate redusă și au dublă proprietate: reflectă radiaţiile infraroşii, caracteristice căldurii provenită din încălzire şi, în acelaşi timp, reflectă o mare parte a energiei solare.

SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION te transformă într-un martor pasiv al succesiunii anotimpurilor în interiorul casei tale, asigurându-ţi confortul termic ideal indiferent de schimbările vremii. Cu SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION pierzi noţiunea timpului datorită mediului ambiental creat de temperatura optimă constantă și aportul de lumină ideal pe tot parcursul anului.

VARA

Temperatură ideală pentru casa ta – confortul şi răcoarea sunt asigurate chiar şi în zilele caniculare. PLANITHERM 4S EVOLUTION permite o simbioză perfectă între infuzia de lumină naturală și un interior răcoros datorită gradului de reflexie a căldurii de până la 62%, chiar și în cazul suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni. Acest avantaj al sticlei PLANITHERM 4S EVOLUTION de a menţine temperatura optimă în interior se reflectă într-un consum redus de energie datorită ratei mici de utilizare a aerului condiţionat.

PLANITHERM 4S EVOLUTION setează noi standarde de design al ferestrelor în detrimentul jaluzelelor inestetice, asigurând în același timp aportul de lumină vital creșterii calităţii vieţii. De asemenea, confortul termic sporit permite utilizarea suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni accesand noile tendinte arhitecturale contemporane de design exterior.

IARNA

PLANITHERM 4S EVOLUTION reprezintă o treaptă în plus pe scara evolutivă a produselor de confort ambiental, oferind o izolaţie de 3 ori mai mare decât a vitrajelor duble obișnuite. Principalele avantaje în sezonul rece sunt căldura și confortul asigurat de aceasta. Cu sticla PLANITHERM 4S EVOLUTION se vor înregistra diminuări ale pierderilor de căldură, iar climatizarea interioară în zonele din apropierea ferestrelor va fi imperceptibilă.

PRIMĂVARA

Vitrajele cu PLANITHERM 4S EVOLUTION diminuează efectele asteniei de primavară, asigurând tot confortul necesar indiferent de modificările climatice caracteristice anotimpului.

TOAMNA

Cu PLANITHERM 4S EVOLUTION tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă, confortul și suprimarea costurilor reduse pentru încălzire fiind asigurate.

Caracteristicile PLANITHERM 4S EVOLUTION permit utilizarea produsului atât în sectorul rezidenţial (locuinţe individuale, blocuri de
locuinţe), cât şi în cel nerezidenţial (clădiri de birouri, hoteluri şi restaurante, centre comerciale, şcoli etc).

Tipuri de aplicaţii:

PLANITHERM 4S EVOLUTION este ideal pentru ferestrele oricărei construcţii noi sau renovate:

  • Ferestre şi luminatoare
  • Uși de terase şi alte tipuri de uşi exterioare PLANITHERM 4S EVOLUTION se combină perfect cu toate tipurile de tâmplărie: PVC, lemn, aluminiu, iar în proiectele de renovare, unităţile de vitraj cu PLANITHERM 4S EVOLUTION pot fi folosite în ramele existente

Vitraj Izolant

Depunerile PLANITHERM 4S EVOLUTION se poziţionează întotdeauna pe faţa #2 a vitrajului izolant.

Laminare

Sticla PLANITHERM 4S EVOLUTION poate fi laminată cu condiţia ca depunerea să nu fie în contact cu filmul de PVB.

Montarea vitrajelor

Vitrajele cu sticlă PLANITHERM 4S EVOLUTION trebuie montate conform standardelor în vigoare şi instrucţiunilor generale de procesare.

Valori spectrofotometrice conform normelor SR EN 410 și SR EN 673
Sticlă exterioară PLANITHERM XN
Configuraţie vitraj (mm) 4 (16) 4 (90% Argon)
Sticlă interioară PLANICLEAR
Transmisie luminoasă (TL %) 60
Reflexie externă (RL ext%)
Factor solar (g) 0.38
Coeficient de transfer termic, Ug W/(m².K) 1.0

SGG Planitherm 4S Evolution