CLASICE ATEMPORALE

Uși de intrare albe cu sticlă

Ușile de intrare albe cu sticlă sunt apreciate de mult timp și în multe locuri. Motivele sunt evidente: o ușă de intrare în culoarea albă, cu un vitraj generos, se potrivește perfect în diferite fațade și stiluri de construcție și creează o zonă de intrare cu multă lumină naturală. Pirnar oferă o gamă largă de modele cu profile de aluminiu sau lemn-aluminiu, precum și diferite opțiuni de echipare, pentru a realiza ușa de intrare ideală în alb, de înaltă calitate.

Aveți la dispoziție o gamă variată de materiale – Profilul dvs. premium.

Pentru noua ta ușă de la intrare, Pirnar îți pune la dispoziție două materiale de bază diferite pentru profil: aluminiu și lemn-aluminiu.

O ușă de exterior din aluminiu este extrem de modernă și rezistentă. Datorită caracteristicilor acestui metal ușor și fiabil, rezistența la condițiile meteo și ușurința în întreținere sunt punctele sale forte. În plus, o ușă de aluminiu oferă în mod standard protecție sigură împotriva efracției, deoarece nu poate fi deschisă sau spartă foarte ușor.

Profilele de uși realizate din combinația de lemn și aluminiu

Profilele din lemn și aluminiu completează aceste caracteristici puternice cu cele ale materialului natural de lemn. Acest material este utilizat cu succes în construcția ferestrelor și ușilor, și există motive întemeiate pentru aceasta: lemnul autentic emană căldură vizuală, conferă o legătură cu natura și contribuie în mod eficient la o atmosferă confortabilă și plăcută. De asemenea, materialul natural oferă o izolație termică excelentă, ceea ce reprezintă un real folos bugetului, datorită costurilor reduse de încălzire, ci și mediului înconjurător, datorită înaltei eficiențe energetice.

Sticla perfectă pentru ușile de exterior albe

Există mai multe modalități de a echipa ușile albe cu sticlă. Un exemplu este reprezentat de design-urile care includ un generos element de sticlă în foaia ușii de intrare.

Uși de intrare cu sticlă – profile de uși din diferite materiale
La Pirnar puteți alege dintr-o mare varietate de tipuri și motive de sticlă. Puteți opta, de exemplu, pentru:

  • Sticlă clară
  • Sticlă mată sau ornamentală
  • Sticlă securizată laminată

Pentru fațade deosebit de impresionante, ușile de exterior albe pot fi combinate cu o parte laterală sau o fereastră superioară din sticlă. De asemenea, puteți alege din diferite tipuri de sticlă pentru aceste elemente și puteți crea decorul perfect cu o foaie de ușă de culoare albă.

Sticla clară este deja clasică printre vitrajele pentru uși. Permite din plin ca lumina solară să intre în zona din spatele ușii și face camerele să pară mai mari.

Dacă se dorește mai multă intimitate, se recomandă alegerea sticlei ornamentale sau a sticlei mate. Suprafețele sablate împiedică cu succes privirile curioase, în timp ce interiorul rămâne minunat luminos. Pentru un plus de siguranță, utilizarea sticlei securizate stratificate este recomandată. Aceasta este rezistentă la impact și oferă, în plus, o izolare acustică și termică excelentă.

> Uși de intrare cu sticlă

Noua ta ușă personalizată: Calitate premium de la Pirnar

Indiferent dacă este vorba despre o ușă de exterior din lemn autentic cu structură de aluminiu sau una complet din aluminiu, fie în culoarea albă sau antracit – alegeți profilul premium într-una dintre numeroasele culori RAL disponibile la Pirnar. În ceea ce privește numeroasele modele, designuri și opțiuni de echipare ale ușilor de exterior, veți găsi o soluție personalizată pentru orice cerință.

Configurează-ți ușa de intrare la dimensiunile dorite

  • Ușa de intrare visată, pe măsură, cu materiale premium
  • Vă configurăm individual, în doar câteva minute
  • Contactați-ne pentru o programare

De ce să alegeți ușile de exterior Pirnar

  • uși de calitate Premium
  • tehnologie de ultimă oră: iluminare, acces cu amprentă, mânere ascunse
  • servicii de instalare și postvânzare de top
Pirnar - uși exterior