De la tonuri neutre la culori vibrante

Culori pentru uși de intrare

Nu este deloc simplu să alegi culorile pentru ușile de exterior. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că ușile, ferestrele, fațada și multe altele creează o imagine de ansamblu în care nicio componentă nu acționează de una singură. Totuși, ușa este un element central al designului, care conferă aspectului o amprentă specială.

Culori în tendințe vs. culori eterne

Aveți posibilitatea de a alege între culori trendy și culori clasice, precum și dintre diferite materiale de bază care influențează și ele designul coloristic. Există diferențe între vopsire și acoperirea cu pulbere, precum și în stilistica generală a ușilor de intrare, unde trebuie găsită o soluție potrivită.

Gamă largă de culori pentru ușile de exterior

Indiferent de stilul arhitectural, culorile utilizate pentru ușile de exterior oferă inițial anumite avantaje. Unul dintre aspectele cheie este versatilitatea lor. Cu cât alegeți o culoare mai neutră, cu atât veți avea mai multă libertate în a vă decora mediul înconjurător al ușii. Pe de altă parte, culorile mai vibrante pot crea accente care să influențeze decisiv imaginea generală și stilul. În general, variantele pot fi grupate în câteva categorii mari: gri și nuanțe de gri, negru și uși de intrare din lemn în alb, lemn natural și decor lemn, culori intense și aspecte metalice.

Gri, antracit și nuanțe de gri

Ușa principală poate fi menținută într-o tonalitate de gri foarte neutră. Aceasta oferă mai multă flexibilitate în luarea deciziilor pentru dezvoltarea conceptului general. Neutrul poate arăta foarte interesant. În special, ansamblurile moderne se potrivesc cu o ușă gri, fără a părea plictisitoare. Dimpotrivă, în special cu o fațadă închisă la culoare, se poate crea o atmosferă foarte specială. Să creați o ușă de culoare antracit, de exemplu, vă permite să faceți multe alegeri și să obțineți o eleganță nobilă cu stil. Griul antracit sau ușile de casă în alb rustic sunt în mod deosebit versatile și se potrivesc din punct de vedere cromatic cu orice stil.

Alb sau negru?

Culorile negru și alb pot fi combinate în multe feluri, dar au un aspect mult mai liniar decât nuanțele de gri. Albul este un clasic potrivit în toate situațiile, în timp ce negrul are un aspect foarte dur. Totuși, acest contrast poate fi exact ceea ce este nevoie pentru a obține un efect dorit. Cu toate acestea, acest contrast poate fi echilibrat mai armonios prin utilizarea unui antracit ușor mai deschis.

Uși de intrare în culori vii

Ușile exterior Pirnar se pot crea armonios și în culori mai puțin neutre. Printre variantele populare se numără tonuri mai mate sau foarte intense, cum ar fi: roșu, verde, albastru.

Puteți alege multe culori într-o versiune metalică. Ușile din aluminiu pot fi netede sau cu o structură fină. Structura fină oferă, în plus, un efect de adâncime plăcut, care face culoarea să fie discretă și armonioasă.

Variante de design cu lemn sau decor lemn

Poți crea uși de lemn fie cu decor lemn, fie cu lemn natural. În ambele cazuri, ai posibilitatea de a obține o variație de culori. Aceasta este generată de textura lemnului, care aduce cu sine o estetică naturală deosebită. Are un aspect plăcut și cald, oferindu-ți posibilitatea de a crea o zonă de intrare care strigă „Bun venit” ca puține altele.

Usi de exterior colorate personalizat

Ușile de intrare conferă o importanță semnificativă casei în ansamblul său și interacționează expresiv cu ferestrele și fațada. Alegerea culorilor este de o importanță deosebită. Aveți posibilitatea de a crea un aspect clasic atemporal sau unul modern și purist, putând stabili note individuale prin diferite combinații. Indiferent de design, ușile de exterior Pirnar vă oferă întotdeauna o calitate superioară. Aceasta se aplică în toate aspectele esențiale, cum ar fi izolarea, siguranța și fiabilitatea. Descoperiți ușile de intrare Pirnar de top în catalogul extins de produse.

Avantajele unei uși de intrare din aluminiu

Aluminiul este un material excelent pentru ușile și ferestrele de intrare și reprezintă o alternativă deosebit de contemporană la ușile din lemn sau PVC. Oferă oaspeților și vizitatorilor o impresie nobilă și, de asemenea, convinge prin funcționalitatea optimă. Exemple de uși din aluminiu sunt:

 • rezistente la efracție
 • rezistente la intemperii
 • eficiente energetic
 • durabile
 • ușor de întreținut
 • configurabile

O gamă largă de modele din aluminiu și sticlă

Prin combinarea cu sticlă, aceste uși creează o zonă de intrare luminată și plină de farmec. Având în vedere posibilitățile noastre extinse de design, puteți personaliza complet noua dvs. ușă de aluminiu cu sticlă pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale – indiferent de dimensiuni, culoare, tip de sticlă sau echipamente de siguranță. Utilizând configuratorul nostru, puteți crea ușa dorită în doar câțiva pași – perfect adaptată stilului dvs. și cerințelor locației.

Cele mai populare modele de uși

Sticla: Uși de intrare din aluminiu cu geamuri asortate.

Este adesea criticat faptul că zona din spatele ușii de intrare este întunecată sau obscură. Aceasta se datorează în mod obișnuit ușilor cu foaie masivă, care nu permit luminii naturale să intre. Cu toate acestea, se poate remedia cu ușurință această situație prin utilizarea unei umpleri generoase din sticlă, a unei ferestre laterale sau a unei suprafețe superioare cu vitralii, deoarece acestea furnizează holului multă lumină naturală. Sticla pentru noua dvs. ușă de la intrare este produsă în atelierul de sticlărie Pirnar de către maeștri sticlari. Aici nu se utilizează folii pentru aplicarea modelelor alese de dvs. În schimb, sticla este sablată, deoarece acest proces permite obținerea de detalii precise și o durată de viață îndelungată.

Iată câteva opțiuni pe care le aveți la dispoziție:

 • sticlă clară și sticlă mată
 • VSG – sticlă de securitate laminată
 • sticlă ornamentală
 • ESG – sticlă de securitate monolitică

Clasic: Sticlă clară
În cazul ușilor de intrare din aluminiu cu sticlă, sticla clară este considerată o opțiune consacrată. Aceasta oferă o cantitate mare de lumină solară în zona de intrare aflată în spatele ușii și o face să pară luminoasă, caldă și primitoare. Totuși, datorită transparenței sale neîngrădite, acest tip de echipare oferă puțină protecție împotriva privirilor indiscrete. Dacă doriți să vă protejați zona de intrare de privirile nedorite, o soluție foarte bună este reprezentată, de exemplu, de sticla mată cu elemente transparente.

Datorită unei game variate de lacuri, vopsele și tipuri de lemn, puteți personaliza ușa după preferințe.

Mai multă intimitate cu geamurile opace și cu ornamente
Dacă acordați o importanță sporită protecției intimității dumneavoastră, puteți opta pentru geamuri opace sau cu ornamente, care nu permit privirilor să pătrundă, dar permit totuși o zonă de intrare cu multă lumină naturală.

Aveți posibilitatea să configurați în mod personalizat produsele premium de la Pirnar

Decorul ușii de intrare este în mod standard aplicat pe ambele părți, ceea ce le conferă un aspect plăcut din punct de vedere estetic. Combinate cu o calitate extrem de ridicată a materialelor și tehnologii inovatoare, ușile din aluminiu cu sticlă devin soluții de intrare foarte funcționale și durabile. Indiferent de provocările arhitecturale și cerințele personale pe care le aveți – vă oferim uși de intrare din aluminiu cu sticlă personalizate.

Recomandări privind alegerea ușilor de intrare din aluminiu cu sticlă

Pirnar oferă uși de aluminiu cu sticlă care combină un design contemporan și atractiv cu funcționalitate maximă și un nivel redus de întreținere. Modelele din acest metal ușor pot fi curățate ușor cu apă și un detergent delicat. În comparație cu oțelul, aluminiul nu este predispus la schimbări de culoare, deformări sau coroziune.

În timp ce ușile din lemn sau alte materiale necesită tratamente complexe, cum ar fi uleiarea sau lăcuitul, ușa de aluminiu cu suprafață de sticlă nu necesită astfel de lucrări. Prețul său poate fi puțin mai ridicat în general, dar nici o altă variantă de ușă nu oferă o durată de viață atât de lungă. Ușa nouă de intrare de la Pirnar poate dura cu ușurință 50 de ani sau chiar mai mult.

Ușile de intrare din aluminiu: ecologice și reciclabile. Pe lângă calitatea superioară și designurile elegante, Pirnar acordă o mare importanță și sustenabilității. Ușile de intrare realizate din aluminiu sunt fabricate dintr-un material complet reciclabil. Astfel, se pot economisi atât resursele, cât și mediul înconjurător. Puteți personaliza ușa dvs. din acest metal ușor, durabil și sustenabil, conform propriilor dvs. preferințe. Transformați-vă noua ușă de intrare într-un adevărat unicat!

Puteți opta pentru uși de aluminiu cu geamuri securizate. Acestea nu doar asigură protecție împotriva intrărilor neautorizate, ci și îmbunătățesc eficiența energetică a ușii. În plus, o izolație bună are întotdeauna un impact pozitiv și asupra izolării fonice. Dacă locuiți în apropierea unei străzi cu trafic intens sau acordați o importanță deosebită reducerii zgomotului, variantele bine izolate sunt ideale pentru dumneavoastră.

Este important și tipul de sticlă utilizat într-o ușă exterioară. O zonă de sticlă oferă o modalitate de a umple spațiul din spatele ei cu lumină naturală și este populară și din motive pur estetice. Aici se poate folosi sticlă ornamentată pentru a adăuga un factor de design suplimentar, cu accente plasate strategic.

Configurează-ți ușa de intrare la dimensiunile dorite

 • Ușa de intrare visată, pe măsură, cu materiale premium
 • Vă configurăm individual, în doar câteva minute
 • Contactați-ne pentru o programare

De ce să alegeți ușile de exterior Pirnar

 • uși de calitate Premium
 • tehnologie de ultimă oră: iluminare, acces cu amprentă, mânere ascunse
 • servicii de instalare și postvânzare de top
Pirnar - uși exterior