MODERN, ROBUST, PRIETENOS

Uși de intrare din aluminiu cu sticlă

O ușă de exterior din aluminiu reprezintă o soluție modernă și extrem de funcțională pentru zona dvs. de intrare. Materialul este extrem de rezistent și durabil, oferind în același timp o estetică care se poate combina excelent cu diferite tipuri de fațade.

Avantajele unei uși de intrare din aluminiu

Aluminiul este un material excelent pentru ușile și ferestrele de intrare și reprezintă o alternativă deosebit de contemporană la ușile din lemn sau PVC. Oferă oaspeților și vizitatorilor o impresie nobilă și, de asemenea, convinge prin funcționalitatea optimă. Exemple de uși din aluminiu sunt:

 • rezistente la efracție
 • rezistente la intemperii
 • eficiente energetic
 • durabile
 • ușor de întreținut
 • configurabile

O gamă largă de modele din aluminiu și sticlă

Prin combinarea cu sticlă, aceste uși creează o zonă de intrare luminată și plină de farmec. Având în vedere posibilitățile noastre extinse de design, puteți personaliza complet noua dvs. ușă de aluminiu cu sticlă pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale – indiferent de dimensiuni, culoare, tip de sticlă sau echipamente de siguranță. Utilizând configuratorul nostru, puteți crea ușa dorită în doar câțiva pași – perfect adaptată stilului dvs. și cerințelor locației.

Uși configurabile individual: design, culori, decorațiuni, protecție antiefracție.

Pirnar oferă o gamă largă de modele, alături de o varietate extinsă de culori RAL și decorațiuni. Printre clasicii atemporali se numără nuanțe precum antracitul, negrul, albul sau maroul. Cu toate acestea, puteți adăuga un accent puternic fațadei casei dvs. cu un roșu aprins sau un albastru intens.

Culori RAL sau aspect lemn

Sticla este un detaliu frumos și versatil. Prin prelucrarea corespunzătoare, adaugă o notă de modernitate și eleganță. Sticla poate fi sablată, mată, cu modele și motive, gravată sau ca vitraliu. Chiar și ca luminator lateral sau supralumină, reprezentând o sursă bogată de lumină naturală în casă, aceasta are un efect monumental.

> Uși de intrare cu sticlă albe

Protecție împotriva efracției

În principiu, ușa dvs. de la intrarea în casă îndeplinește două funcții: una reprezentativă și una funcțională. În ceea ce privește cea din urmă, se concentrează în primul rând asupra securității, deoarece ușa trebuie să protejeze locuitorii și interiorul cât mai eficient posibil împotriva intrușilor nedoriți. Datorită proprietăților robuste pe care aluminiul le aduce cu sine, ușile de exterior cu sticlă Pirnar oferă deja o protecție de bază fiabilă – atât împotriva vântului și intemperiilor, cât și împotriva vizitatorilor nepoftiți.

Accesorii pentru securitatea casei tale

Asigurați-vă de securitatea perfect coordonată și oferiți puține șanse infractorilor. Puteți alege dintr-o varietate de detalii suplimentare pentru echipare. De exemplu, puteți opta pentru:

 • balamalele ascunse
 • cilindru de securitate
 • protectie împotriva burghiului
 • siguranță a bandei
 • rozetă de securitate
 • tastatură cu cod
 • senzor de amprentă
 • deschidere electronică

Accesoriile ușii de intrare pentru mai multă siguranță și confort.

Izolație termică puternică și eficiență energetică ridicată

Ușile de intrare moderne nu numai că au un aspect elegant și o rezistență puternică, ci sunt și dedicate izolației termice. Deoarece cei care doresc să economisească la încălzire ar trebui să încerce să nu permită curentului de aer să intre în zona din spatele ușii de la intrare. Acest lucru este realizat la un model din aluminiu prin interacțiunea perfectă dintre foaia ușii, umplutura acesteia și cadrul ușii. De asemenea, utilizarea elementelor de separare termică, cum ar fi un prag de podea și garnituri inovatoare, asigură o izolație termică excelentă, evidențiată prin valori U impresionante.

Cele mai populare modele de uși de aluminiu cu sticlă

Sticla: Uși de intrare din aluminiu cu geamuri asortate.

Este adesea criticat faptul că zona din spatele ușii de intrare este întunecată sau obscură. Aceasta se datorează în mod obișnuit ușilor cu foaie masivă, care nu permit luminii naturale să intre. Cu toate acestea, se poate remedia cu ușurință această situație prin utilizarea unei umpleri generoase din sticlă, a unei ferestre laterale sau a unei suprafețe superioare cu vitralii, deoarece acestea furnizează holului multă lumină naturală. Sticla pentru noua dvs. ușă de la intrare este produsă în atelierul de sticlărie Pirnar de către maeștri sticlari. Aici nu se utilizează folii pentru aplicarea modelelor alese de dvs. În schimb, sticla este sablată, deoarece acest proces permite obținerea de detalii precise și o durată de viață îndelungată.

Iată câteva opțiuni pe care le aveți la dispoziție:

 • sticlă clară și sticlă mată
 • VSG – sticlă de securitate laminată
 • sticlă ornamentală
 • ESG – sticlă de securitate monolitică

Clasic: Sticlă clară
În cazul ușilor de intrare din aluminiu cu sticlă, sticla clară este considerată o opțiune consacrată. Aceasta oferă o cantitate mare de lumină solară în zona de intrare aflată în spatele ușii și o face să pară luminoasă, caldă și primitoare. Totuși, datorită transparenței sale neîngrădite, acest tip de echipare oferă puțină protecție împotriva privirilor indiscrete. Dacă doriți să vă protejați zona de intrare de privirile nedorite, o soluție foarte bună este reprezentată, de exemplu, de sticla mată cu elemente transparente.

Datorită unei game variate de lacuri, vopsele și tipuri de lemn, puteți personaliza ușa după preferințe.

Mai multă intimitate cu geamurile opace și cu ornamente
Dacă acordați o importanță sporită protecției intimității dumneavoastră, puteți opta pentru geamuri opace sau cu ornamente, care nu permit privirilor să pătrundă, dar permit totuși o zonă de intrare cu multă lumină naturală.

Aveți posibilitatea să configurați în mod personalizat produsele premium de la Pirnar

Decorul ușii de intrare este în mod standard aplicat pe ambele părți, ceea ce le conferă un aspect plăcut din punct de vedere estetic. Combinate cu o calitate extrem de ridicată a materialelor și tehnologii inovatoare, ușile din aluminiu cu sticlă devin soluții de intrare foarte funcționale și durabile. Indiferent de provocările arhitecturale și cerințele personale pe care le aveți – vă oferim uși de intrare din aluminiu cu sticlă personalizate.

Recomandări privind alegerea ușilor de intrare din aluminiu cu sticlă

Pirnar oferă uși de aluminiu cu sticlă care combină un design contemporan și atractiv cu funcționalitate maximă și un nivel redus de întreținere. Modelele din acest metal ușor pot fi curățate ușor cu apă și un detergent delicat. În comparație cu oțelul, aluminiul nu este predispus la schimbări de culoare, deformări sau coroziune.

În timp ce ușile din lemn sau alte materiale necesită tratamente complexe, cum ar fi uleiarea sau lăcuitul, ușa de aluminiu cu suprafață de sticlă nu necesită astfel de lucrări. Prețul său poate fi puțin mai ridicat în general, dar nici o altă variantă de ușă nu oferă o durată de viață atât de lungă. Ușa nouă de intrare de la Pirnar poate dura cu ușurință 50 de ani sau chiar mai mult.

Ușile de intrare din aluminiu: ecologice și reciclabile. Pe lângă calitatea superioară și designurile elegante, Pirnar acordă o mare importanță și sustenabilității. Ușile de intrare realizate din aluminiu sunt fabricate dintr-un material complet reciclabil. Astfel, se pot economisi atât resursele, cât și mediul înconjurător. Puteți personaliza ușa dvs. din acest metal ușor, durabil și sustenabil, conform propriilor dvs. preferințe. Transformați-vă noua ușă de intrare într-un adevărat unicat!

Puteți opta pentru uși de aluminiu cu geamuri securizate. Acestea nu doar asigură protecție împotriva intrărilor neautorizate, ci și îmbunătățesc eficiența energetică a ușii. În plus, o izolație bună are întotdeauna un impact pozitiv și asupra izolării fonice. Dacă locuiți în apropierea unei străzi cu trafic intens sau acordați o importanță deosebită reducerii zgomotului, variantele bine izolate sunt ideale pentru dumneavoastră.

Este important și tipul de sticlă utilizat într-o ușă exterioară. O zonă de sticlă oferă o modalitate de a umple spațiul din spatele ei cu lumină naturală și este populară și din motive pur estetice. Aici se poate folosi sticlă ornamentată pentru a adăuga un factor de design suplimentar, cu accente plasate strategic.

Configurează-ți ușa de intrare la dimensiunile dorite

 • Ușa de intrare visată, pe măsură, cu materiale premium
 • Vă configurăm individual, în doar câteva minute
 • Contactați-ne pentru o programare

De ce să alegeți ușile de exterior Pirnar

 • uși de calitate Premium
 • tehnologie de ultimă oră: iluminare, acces cu amprentă, mânere ascunse
 • servicii de instalare și postvânzare de top
Pirnar - uși exterior