Informații utile

Informații utile2019-11-12T09:43:45+02:00
Cum fac o comandă2019-11-12T09:41:20+02:00

Ne place să simplificăm lucrurile.

Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a beneficia de noile tale fereastre cu geam termopan și accesorile aferente acestora: rulouri exterioare, plase insecte, glafuri.

1. Cererea de ofertă

Fă o cerere de ofertă online, telefonic sau direct la showroom-ul nostru. Lasă-ne numărul de telefon pentru a beneficia de o informare rapidă. Nu te pricepi să măsori, nu ai un plan al casei și vrei să beneficiezi de o cotație de preț, sună, dă-ne câteva detalii și îți întocmim o ofertă. Vei primi consultanță pentru stabilirea tipului de profil, culoare, deschidere, accesorii. Vom avea grijă să îți ofertăm în cel mai scurt timp. Primești oferta și esti decis să faci comanda? Urmeaza pasul

2. Măsurătorile

După ce a fost făcut primul pas urmează ca un tehnician Simetric să te contacteze în următoarele 24 de ore și împreună să stabiliți când se va deplasa pentru măsurători. Tehnicianul Simetric se deplasează la locul lucrării, face măsuratorile, întocmește fișa de măsurătoare sau comanda de execuție conform cererii tale. Ca beneficiar trebuie să iei în considerare sfaturile tehnicianului care efectuează măsurătorile, în caz contrar te vei face vinovat de îngreunarea montajului și eventualelor probleme ce pot apărea. La măsurătoare se achită suma de 50 ron. Această sumă se scade din valoarea totală a contractului la semnarea acestuia. După măsurători se va face recalcularea și astfel vei ști suma finală care trebuie achitată. Lucrarea se va da în execuție dupa semnarea contractului. S-au facut măsurători? Urmează pasul 3.

3. Întocmirea contractului

Acesta este garanția dintre părți prin care ne obligăm să respectăm condițiile, noi ca furnizori în a executa, monta și preda tâmplăria comandată conform particularităților (dimensiuni, serie, culoare, geam, feronerie, accesorii) menționate în calculația de preț și comanda de execuție, iar pe tine să achiți produsele comandate la noi. Acest contract se poate semna la Showroom-ul nostru, la locul lucrării sau îl trimitem pe e-mail. Valoarea contractului va fi conform cotelor și a configurației de deschideri din comanda de execuție întocmită de către furnizor la locul montajului și confirmată prin semnătură de către beneficiar. Ai făcut contractul? Urmează pasul 4.

4. Plata

Valoarea lucrării rezultată din calculația de preț care face parte integrantă din contract se plătește printr-un avans de 50% la Showroom (numerar sau cu cardul) sau prin Ordin de Plata direct în contul nostru. Ai făcut plata? Urmează pasul 5.

5. Montajul

Cu o zi înainte de efectuarea montajului vei fi contactat de unul dintre colegii noștri care îți va comunica ora la care ai fost programat. Dacă ai probleme și nu poți fi acasă în intervalul orar care ți-a fost comunicat, nu este nici o problemă, transmite-i colegului nostru și vei fi reprogramat atunci când crezi de cuviință că este posibil să te găsim la domiciliu pentru efectuarea montajului. Nu există cheltuieli neprevăzute, accesoriile de montaj sunt suportate de către Simetric. După efectuarea montajului în cazul în care ai achitat suma integrală sau ai achitat diferența restantă vei primi procesul verbal de recepție a lucrării și certificatul de garantie. S-a efectuat montajul? Bucură-te de noile tale ferestre cu geam termoizolant și de accesoriile aferente!

Cât costă metrul pătrat de fereastră termopan?2019-11-14T13:38:51+02:00

Fiecare fereastră e unică, iar prețul este influențat de o mulțime de factori: dimensiune, profil, sticlă, deschidere, feronerie, accesorii, etc. De aceea nu-ți putem da un preț pe metrul pătrat. Trimite o cerere și în cel mai scurt timp vei primi o ofertă concepută special pentru necesitățile tale.

Recenzii

Go to Top