Noua tendință: ușile în stil contemporan

Ușa în stil contemporan poate fi proiectată exact pe placul tău.

Orice casă în stil contemporan are nevoie de o piesă centrală frumoasă: o intrare modernă, completată cu iluminare LED și sisteme de blocare de ultimă generație. Zona de intrare într-o casă este o declarație despre persoanele care locuiesc în ea, așa că asigurați-vă că ușa exterioară vă reprezintă.

Imaginația ta este singura limitare

Când vă gândiți la intrările contemporane, s-ar putea să vă amintiți o anumită imagine despre cum arată de obicei astfel de uși. Deși ușile în stil contemporan sunt definite aproximativ de suprafețe netede și linii elegante, în realitate nu există limitări în ceea ce privește dimensiunea și utilizarea materialului.

Ușa ta în stil contemporan poate fi proiectată exact pe placul tău. Poate fi din lemn (da, lemnul poate fi un material foarte contemporan, dacă este tratat și proiectat în acest sens), aluminiu, sticlă sau o combinație a tuturor sau oricăruia dintre aceste materiale. Combinarea diferitelor materiale și structuri vă poate ajuta să obțineți un aspect modern și sofisticat.

Ușa dvs. poate include luminatoare pentru un element suplimentar de lux care vă luminează holul sau poate fi realizată dintr-o suprafață solidă mare care lasă o impresie maiestuoasă asupra oricui intră prin ele. O tendință destul de populară în locuințele moderne este o combinație de lemn și aluminiu. Lemnul aduce o senzație de căldură și natură într-o casă, în timp ce aluminiul, cu fermitatea sa fără compromisuri, servește ca o notă elegantă și modernă. Sau vă puteți îmbogăți ușa din aluminiu solid cu sticlă pentru un aspect curat și sofisticat. Alege orice tip de tratament de suprafață pentru a obține efectul dorit. Aceasta este șansa ta de a face o impresie de durată asupra oaspeților tăi.

O ușă modernă, îmbogățită cu tehnologie inovatoare

O ușă contemporană este atât inspirată, cât și inspirațională. Inspirat de măiestrie fără compromisuri, materiale luxoase și inovație. Inspirațional pentru oricine apreciază designul sofisticat și tehnologiile moderne, inovatoare. Viitorul este acum. Noua dvs. ușă contemporană poate prezenta tehnologii care ar fi putut părea de neatins cu doar câțiva ani în urmă. Intrarea dvs. poate fi adaptată exact nevoilor și obiceiurilor dvs. pentru a vă face viața de zi cu zi cât mai simplă posibil.

Iluminare magică

Iluminarea cu LED-uri încorporată vă poate ilumina intrarea și îi poate oferi un aspect magnific și magic. De asemenea, face ca intrarea și ieșirea din casă noaptea să se simtă mult mai confortabil și mai sigur. De asemenea, puteți opta pentru iluminarea mânerului din aluminiu, care adaugă o senzație modernă ușii.

Simplitate și confort la intrare

Cele mai noi tehnologii ne permit să intrăm în casă cât mai ușor și confortabil posibil. Sistemele de blocare fără cheie, operate de amprenta dvs., vă vor face să uitați de vremurile când obișnuiați să vă căutați cheile și să vă faceți griji dacă le-ați pierdut vreodată.

Intrați în casă cu o atingere de deget. Cititorul nostru modern de amprente digitale vă va recunoaște, mânerul ascuns automat va apărea și veți putea intra în casa dvs. în câteva secunde. Această tehnologie uimitoare face imposibil accesul neinvitat al unei persoane, cu excepția dvs. Securitate maximă și confort maxim la o atingere cu degetul.

Creșteți valoarea casei dumneavoastră

O ușă în stil contemporan arată că apreciați construcția fără cusur, materialele valoroase, precizia de manoperă și experiența vechilor meșteri artizanali. Fiecare detaliu al noii tale uși moderne vorbește despre dragostea ta pentru perfecțiune și mărturisește faptul că nu accepți nimic mai puțin.

Știți că o ușă de lux realizată manual este o investiție de zeci de ani. O astfel de investiție nu numai că vă simplifică viața de zi cu zi, ci adaugă și o valoare extraordinară casei. Investiția relativ mică într-o ușă de intrare de lux va avea un impact gigantic asupra percepției oricărui cumpărător asupra valorii casei dvs.

By |2021-09-10T13:47:04+02:00septembrie 10th, 2021|Uși intrare Pirnar|

Recenzii

Go to Top